Dit dus.

Dit vind ik zo belangrijk. Ik heb misschien niet het geld om vaak op vakantie te gaan. Zeker niet naar een ver land. Daarover dromen is ook leuk. Ooit komt dit uit. Dat weet ik bijna zeker. Voor mij een grote droom. Voor mijn zoon, mijn huismus, misschien iets minder.

Maarrrr, leuke herinneringen maken hoeft niet veel te kosten. Ik vind het zo leuk als de kinderen onverwachts bij mij op visite komen als ze bij hun vader zijn. Met vriendjes en of vriendinnen. De een gaat voor warme chocolademelk met een koekje. Op dit moment zijn dat bokkenpoten. Daar kwam meteen een discussie bij. Waarom de naam bokkenpoten πŸ˜†? De ander heeft liever een frisje met een chipje. Heerlijk met z’n allen aan tafel zitten en kletsen maar.

Of wat dacht je van een huis wat lekker fris ruikt omdat er was in het trappen gat hangt of over de verwarming? Die geur. Heerlijk. Alles lijkt dan schoon 🧼 🧽 🧹.

Laatst was ik met mijn dochter in een supermarkt. Daar rook het naar speculaas. Mijn dochter bleef maar snuiven. Mam, wat ruikt dit lekker. Toen zei ik; ze willen dat je dit gaat kopen. Ach, nu had ik de sfeer verpest. Waarom moet je overal iets achter zoeken? Misschien sprak ik de waarheid. Maar je kan ook denken; geniet van die lekkere geur. Als wij thuis koekjes bakken genieten wij ook van de geur. Maar ook van het opeten. Gaan we vaker doen. Voor in de trommel. Die eten we dan op bij een kop koffie, thee of wat dan ook. Making memories.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s