Een studie middag.

Eva had gisteren een studie middag. Om 12:00 vrij van school. Wat een geluk. Ik kreeg vrij van werk. Daan had laatst een hele studie dag. Wij gingen toen samen lunchen bij de beren. Ik had en heb daar nog meerdere bonnen van, van de beren. Die krijg ik als ik eten proef bij essensor.

Eva gaf aan dat ze zin had in de hamburger πŸ” van Zoo en zo. Oh dear. Daar heb ik geen bon van. Maar ok, doen we dat. Dus ik reed met Eva naar Zoo en Zo. Staan we op de parkeerplaats. Zegt mevrouw; mmmh, ik denk dat ik met mijn beugel en nieuwe elastiekjes geen broodje hamburger πŸ” kan eten. Pffffff. Ok. Adem in, adem uit.

Toen toch maar weer naar de Beren gereden. Eva nam een kinder menu. Spaghetti. Haar lievelings. Slurp je lekker naar binnen. Ik nam een side dish. Iets met tortilla chips. Ik hoopte dat Eva dit ook zou lusten. Mmmmh. Ikzelf vond het echt te heftig. De chipjes zaten al vol met kruiden. Dan gooiden ze er ook nog eens bbq saus over, kaas, uien, bosui. Pfew. Na drie stuk gegeten te hebben was ik al misselijk.

Maarrrr, waar het om ging, Eva en ik waren er lekker even uit. Ik leverde de bonnen in van essensor. Ik hoefde nog maar 4 euro te betalen. Prima.

Maarrrr, toen kwamen wij bij de auto. Betaald parkeren. Voor een uur 4,50. Say what? Lijkt Amsterdam wel. Maar alsnog. Voor 8,50 hebben Eva en ik genoten van een lunch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s