De Intratuin.

Daar ging ik dan. Vorige week maadag met mijn oom en ouders naar de Intratuin in Duiven. Wat is dat toch altijd weer gezellig met familie. Alleen het parkeren was even angstig. Wij waren echt vroeg. Alle parkeerplaatsen vol. Op een gegeven moment zagen we een plak bij de ingang. Een andere auto keek daar ook naar en had zijn knipperlicht aangezet, zo van, die is van mij. Mooi niet dacht mijn oom. Zijn zus moest dicht bij de ingang kunnen uitstappen πŸ˜…. Mijn moeder en ik waren bang voor die meneer in de andere auto. Mijn oom en vader totaal niet.

Ik hoorde minder positieve verhalen van de kerstshow. Wij genoten nog steeds hoor. Genoeg om te zien. Misschien minder uitbundig. Maar dat is het overal. Geen geld en geen personeel.

Een heerlijk broodje gegeten tussen de middag. Wat een prijzen zeg. Die waren van een Michelin ster gerecht, haha. Gelukkig kreeg je wel meer dan zo’n Michelin ster hapje.

Mijn ouders hadden lampjes gekocht. Bijna dezelfde als op ons laatste vakantie adres. Prachtig staan ze in hun tuin. Nu kan je de kerst versiering bij ze goed zien 🀭. Jawel, er staat al het een en ander bij mijn ouders. Zo gezellig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s