Even twee korte berichten.

Bericht nummer één. Maandag was het fris buiten. Vriendjes van Daan kwamen helemaal koud geworden bij ons binnen. Wauw! Dat was het eerste wat ze aangaven. Wat is het lekker warm bij jullie. Yes yes. Lucky me. Ik heb nog tot eind volgend jaar een vaste prijs. Ondertussen bereid ik mijn kinderen al wel voor op koude dagen in huis. Voor hen nog moeilijk voor te stellen. Ik kreeg deze maand een leuk bedrag terug. Daardoor werd mijn maandbedrag voor de komende tijd enorm verlaagd. No way. Ik betaal liever iets teveel per maand en krijg dan aan het einde van het jaar terug.

Bericht nummer twee. Ik lag gisteren heel even na een hectische ochtend op de bank. Koffie tijd kijken. Ik hoorde ineens iets op het aanrecht. Even kijken. Onze kat πŸˆβ€β¬› Dolf zit nooit in mijn bijzijn op het aanrecht. Nu ineens wel. Ze zat naast het aquarium. Nu komt het. Ik hoorde een geluidje. Dat was dus het klepje van de deksel van het aquarium. Zij deed deze omhoog en was aan het vissen naar de vissen. Serieus? Hoe wist zij van dit klepje? Dat wordt vanaf nu de boel dicht tapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s