Een tussen uur.

Eva had gisteren een tussenuur. Ineens had ze vrij. (Juf had de schouder uit de kom). Een les is bij Eva 80 minuten. Best heel lang. Zij appte mij en zei; mam kan je mij ophalen? Uhhhh, waarom ga je niet lekker met je klasgenoten in de aula zitten? Koop wat lekkers. Maar Eva had coach les. Dus niet met klasgenoten. Dan ben je met een kleine groep leerlingen vrij. Vanuit elke klas een of twee personen. Tja. Wat dan te doen?

Ik haalde Eva op van school. Met nog een andere reden. Haar telefoon is soms ineens leeg. Misschien moet ik de batterij πŸ”‹ maar eens laten vervangen.

Dus in de ochtend haalde ik Eva op van school. Ik had een powerbank in mijn auto. Waar ga je naartoe in ruim een uur tijd? Misschien maar de MacDonalds? Eva sprong een gat in de lucht. Het werd Ede centrum.

Wij gingen. Eefs nam een kleine friet. De meneer van de Mac kwam deze brengen. Hij was wat uitgeschoten zei hij. Nou….. een beetje. Het halve dienblad lag vol.

Ondertussen keken Eva en ik alleen maar naar twee hele mooie blauwe ogen. Niet normaal. Die meneer van de Mac in Ede…..

Wat ik hier grappig aan vind? Ik keek vroeger heel soms naar mooie mannen. Eva nu. Zij en een vriendin geven mannen een cijfer. Nu kijken wij samen naar mannen en geven wij ze een cijfer. Maar dat is het dan ook hoor. Iets van kijken maar niet kopen. Ben er wel klaar mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s