De lekkerste knabbel/kaas stengels.

Dit mag wel vermeld worden. Met vlag en wimpel. Dochter Eefs maakt de lekkerste bladerdeeg kaas πŸ§€ stengels.

Ik hoorde mijn zoon afgelopen weekend tegen een logeer vriend zeggen; deze zijn nog veel lekkerder dan die van bakker Bart ( en voor mij heel veel goedkoper).

Het recept? Heel makkelijk en dus veel goedkoper dan bij bakker Bart of bij de supermarkt. Pak drie plakken bladerdeeg. Even laten ontdooien. De eerste plak leg je op wat meel. Een laag geraspte kaas op. Daarna bladerdeeg plak nummer twee. Dan weer geraspte kaas. Bladerdeeg plak nummer drie erop. Dan weer wat meel zodat je alles kan uitrollen. Wij hebben een roller. Je kan ook een fles pakken.

Eerst snij je het doormidden. Dan de ene helft in drieΓ«n. Daarna de andere helft. Dit alles in de oven. Ik kan niet zeggen op welke temperatuur. Onze oven is kapot. Ik heb een ander apparaat die maar een temperatuur heeft. Werkt prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s