Na slapende rijk geworden te zijn.…

Zondagnacht had ik dienst. Ik werkte de avond. Maar wat een geluk. Niet de hele nacht. Prima geslapen. Dat is ook weleens anders. Maar dit keer ging het super.

Wederom werd ik vijf minuten voordat de wekker ging wakker. Geen idee hoe mijn lichaam dit doet. Maar ik ben altijd zo’n 5 tot 10 minuten voordat de wekker gaat wakker. Of deze nou om 6:10 staat of 6:50. Best wel bijzonder.

Afgelopen maandagmorgen werd ik om 7:55 wakker. Vijf minuten voordat de wekker zou gaan. Ik stond op. Lekker douchen op kosten van de zaak. Daarna door naar mijn ouders….. Mijn auto. Wauw. Wat een mega grote deuk zat daarin. Naar de receptie gegaan van het ziekenhuis. Ze konden daar niks mee met de camera beelden. Jammer.

Ik reed door naar UnivΓ©. Die meneer was zo aardig om alles meteen te regelen. Omdat ik al 32 jaar (oftewel mijn hele leven) zonder schade reedt krijg ik alles vergoed. Mazzel voor nu.

Mocht dit nog een keer gebeuren binnen vijf jaar dan moet ik alles zelf betalen. Fingers crossed dat mij dit niet weer overkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s