Slapen?

Gisteren had ik dienst van 8:30 tot 20:30. Die hele tijd en nog wat meer volgemaakt met werken. Prima. Leuk team. Fijn weer wat overuren verzameld.

Nu de zondagnacht. Die is minder vind ik. Als je de hele nacht werkt dan begin je je week brak. Op zondag om 20:00 werd ik gebeld. Of ik het dagteam wilde aflossen. Prima. Een paar uur gewerkt. Nu maar hopen dat het daarbij blijft.

Om 10:00 vandaag moet ik bij mijn ouders zijn. Hopelijk fris en fruitig. Gaan we kijken of de intratuin in Duiven leuk is. Ik hoor verschillende verhalen. We gaan het zien. Met open ogen of half dicht als ik veel gewerkt heb.

Het is gelukt. Ik ben slapende β€˜rijk’ geworden. Heerlijk uitgerust. Douchen op de zaak. Broodje πŸ₯ mee voor in de auto. En de dag is weer begonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s