De droom kamer voor mijn dochter.

Eva riep al jaren dat ze een slaapkamer wilde hebben met β€˜nep’ klimop en lampjes erin. De klimop kocht ik via Aliexpress. De lampjes…. Overal gezocht. Uiteindelijk via de action kunnen aanschaffen. Iets met kerst lampjes. Het zijn kerst πŸŽ„ lampjes geworden ter hoogte van een deur opening.

De kinderen waren in de herfstvakantie met hun vader naar Egypte. Ik had de tijd om deze lampjes en nep klimop op te hangen in de kamer van mijn dochter. Mijn vader boorde een gordijn rails in het plafond. Ik deed de rest.

Voor weinig en in etappes heb ik deze muur gecreΓ«erd. Eva heeft een uitschuif bed πŸ› op haar slaapkamer. Deze staat altijd op uitgeschoven. Ideaal als vriendinnen πŸ‘― mee komen. De dames liggen dan met z’n allen op bed. Kussens erop. Ze kijken soms tv en soms wordt er gewoon gekletst en vooral gegiecheld.

By night.

Eva heeft nu nog een openstaande wens. Over het plafond een let strip. Even kijken hoe wij (ik) dit gaan aanpakken. Heb ik wel genoeg stopcontacten……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s