Het zonnetje blijft maar schijnen.

Woensdagmorgen bij Bruinisse naar de haven en het strand geweest. Heerlijk gewandeld. Daarna een lunch in ons huisje. Toen ging ik met mijn oom en tante naar Westenschouwen. Daar zou een pad zijn die rolstoel begaanbaar zou zijn. Even checken voordat moeders meegaat. Heerlijk die zee. De zon scheen. Op het laatst even niet.

Ik zal een verhaal vertellen over broodjes. Mijn tante had een tas boodschappen laten bezorgen afgelopen maandag in ons huisje. Koffie, thee, snoepje, koekje, chipje, jam, crackers, drinken en nog wat meer. Daar zou ook een bon in zitten voor broodjes. Afzet halen in de supermarkt. Helaas konden wij de bon niet vinden. S’avonds naar de receptie gegaan. Het meisje zou dit in orde maken. Ondertussen hadden wij nog twee dingen te melden. Wij liepen weg ……. Chips, zonder de bon van het brood. Pffff. Morgen gaan we weer verhaal halen……

Dinsdag gingen wij naar de supermarkt. Verhaal halen. Nee, wij gingen niet als Glennis te keer. Wij moesten ook nog een gourmet pakket regelen. Daar waren de mevrouw en wij druk mee. Daarna terug naar de auto. Eenmaal in de auto. Chips! Weer geen broodbon. Wij werden gebeld. De bon lag klaar. Fijn. Maar nu een dagje uit. Tot morgen. Dus dat werd woensdag.

Wij haalden woensdag het gourmet pakket op. Daar zou de broodbon inzitten. Ik zag wel een briefje. Eenmaal in het huisje zag ik dat het een bon was voor vier appelflappen. Na jaaa. Wat een verhaal. Mijn tante en ik moesten er gewoon om lachen. Ze zullen wel steeds gedacht hebben, daar heb je Jut en Jul weer. Jut en Jul gingen toch weer naar de supermarkt voor een Starbucks koffie voor mijn moeder en de broodbon. Ik zei tegen dat meisje; wij hebben een appelflap bon gekregen ipv een broodbon. En maar voor vier personen en wij zijn met zes. Ze keek mij wazig aan. In een tas met boodschappen hoort een bon voor vier appelflappen. Ok. Dan heb ik het verkeerd begrepen. Terug naar de auto. Zegt Jul; ben ik nou gek? Ik weet zeker dat er een broodbon in zou moeten zitten. Internet gechecked. Warempel. Klopte. Ok. Donderdag weer terug met de appelflap bon voor vier personen.

Uiteindelijk ben ik donderdag om 13:00 naar huis gegaan. Om 16:15 moest ik in Ede zijn om te werken. Mijn tante en oom gingen de gourmet spullen inleveren en de bon voor de appelflappen. Dan maar geen brood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s