nog even genieten.

Ik was deze week eigenlijk vrij. Toen gingen de kids met hun vader op vakantie. Een collega wilde graag naar een bruiloft van haar vriendin. Tja, ik heb de kids niet. Dan werk ik toch voor haar. Toen wist ik nog niet van het weekje Zeeland met familie. Toch geen spijt hoor. Van de β€˜baas’ mag ik later beginnen. Dus ipv gisteravond naar huis te rijden ga ik straks. Ik heb echt enorm genoten.

Dinsdag waren wij in Zierikzee. De familie Flodder, haha. Mijn moeder soms in een rolstoel. Dan liep ze weer een winkel in. Ging iemand anders in de zon in de stoel zitten. Het was prachtig weer. Lekker slenteren. Winkel in en uit. Ieder had een eigen lijstje. Missi volbracht. Inclusief koffie, Zeeuwse bolus en een fantastische lunch met garnaal 🦐 kroketten. Zeeuwser kan het niet. Toch?

Woensdag weer een mooie zonnige dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s