Waar ben ik?

Van onverwachts een paar dagen Zeeland naar een korte dag werken. Daarna tas uitpakken en weer een inpakken. Op naar een weekend weg.

Niet zomaar een weekend. Dit keer met allemaal dames met bagage. Ach, hoor ik daar wel bij? Dan hoor je al hun ellende. Bah. Dan valt het bij mij toch wel mee? Ik ben erachter gekomen dat dat niet zo is. Alles op een rij is best heel veel. En we zijn er nog niet.

Wat een intensieve β€˜therapie’. Het samenzijn hier is mooi, bijzonder, heftig en emotioneel. Maar met elkaar komen wij er wel. Nu met de groep. Maar ook straks in mijn dagelijks leven. Deze bijzondere ervaring nemen ze mij niet meer af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s