Ontspannen wakker worden.

Zoooo, wat is dat toch lekker. Wakker worden in een ander huis. Het bed ligt ook nog eens suuuuuuper. Ik ga meestal als eerste naar beneden. Gisteren was het nog donker toen deed ik de buitenlampjes aan. Vanmorgen was het 8:00 en licht. Eitjes koken voor iedereen. Normaal ontbijt ik niet uitgebreid. Soms wat yoghurt en soms een cracker met kaas.

Ik had nog wat walnoten mee. Cracker gepakt en roomboter erop gesmeerd. Walnoten eroverheen gestrooid. Genieten maar. Kop thee erbij.

Dan druppelt iedereen langzaam binnen. Ik zit hier met twee ooms, een tante en mijn ouders. Zo gezellig. Om 10:00 koffie tijd kijken met een Zeeuws speculaasje. Die is heel bleek van kleur. Smaakt ook niet maar speculaas. Waarschijnlijk zit er geen speculaas kruiden in. Want; geen cent teveel hoor. Ken je die reclame nog? Van Zeeuws meisje. Maarrrr, de koekjes zijn heerlijk. Misschien neem ik een pak mee naar huis voor de kinderen. Voor als ze uit school komen met een kop thee erbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s