Ik ga op reis en β€¦β€¦.

Ik was gisterochtend even bij mijn ouders. Een broodbox 🍞 brengen van de Plus van TooGoodToGo. Het was mij gelukt! Voor 2,99 hebben zij de vriezer vol. Let wel op dat alles van de datum van zaterdag en zondag is. Maar met een vriezer geen probleem.

Niet eens al het brood staat erop. Soms krijg je ook gebak erbij.

Mijn vader had het over de bandenspanning πŸ›ž controleren voor de grote reis. Haha, dat doe ik ook altijd. Maar bij de tango deed dat apparaat het van de week niet. Mijn vader ging naar de Shell, kost 1 euro. Ha zei ik, ik ga maar de BP. Kost maar vijftig cent. Eenmaal daar, apparaat kapot. Ik zei hardop. Chips, doet het ook al niet. Een meneer stond te roken. Twijfelde even en liep toen toch op mij af. Ik werk hier. Er komt steeds een monteur. Dan doet hij het weer voor twee dagen ….. echt rot apparaten. Ha, ok, dan voor je antwoord. Toen kwam een oudere meneer naar mij toe; bij de tango op het industrieterrein doet hij het wel. Gratis. Suuuuper bedankt. En jawel, mijn bandjes waren weer prima op spanning voor de grote reis; voor mijn veiligheid en de portemonnee.

Ik ga ook graag met een schone auto πŸš™ op vakantie. Slaat nergens op. Daarna is het meestal een zwijnenstal met de kinderen. Maar ja. Het zit nu eenmaal in mijn hoofd. Ik naar de carwash. Vaak was ik mijn auto ook op de oprit. Geen idee of dat mag ivm vervuild afvalwater. Nu even makkelijk gedaan. Vorig jaar koste het 7 euro. Nu 10 euro. Mmmmh. Ik kreeg trouwens wel een luchtje voor in de auto 😝. Hoe werkt zo’n was gebeuren waar je zelf met een waterspuit je auto boent? Gooi je daar muntgeld in of kan het met je pasje? Dat is vast goedkoper dan 10 euro. En hoe kom je dan aan zeep?

Tegenwoordig heb je wel disco in de wasstraat. Als je de ramen openzet kan je disco zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™‚οΈ. Dan is het eigenlijk wel weer goedkoop. Hou de gekregen luchtverfrisser omhoog en droog. Die geur is hetzelfde als het sop van de wasstraat. Heel verwarrend als het regent. Dan waan je je in de wasstraat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s