Op vakantie.

Ik zie allemaal mensen, sommigen met hele gezinnen, op vakantie gaan. Zelfs vliegen naar de zon. Heeeeeerlijk. Onbetaalbaar zijn zulke herinneringen. Voor mij letterlijk. Wat zou ik graag met mijn kinderen zo’n reis willen ondernemen. Dat gaat vanaf januari sowieso niet gebeuren. Dan gooien ze de prijzen voor het vliegen omhoog. Ze willen het vliegen niet stimuleren in verband met het milieu. Zouden de ministers dan ook vaker met de trein gaan?

Maarrrr, ik mag niet klagen. Mijn kinderen krijgen hun vitamine zon via hun vader. Ik zie mooie foto’s via de kinderen voorbij komen. Palmbomen 🌴, veel glijbanen, zwembaden, zee en lekker eten. Onbeperkt. Wat een fijne ervaring voor ze. En ik? Heb fijne familie. Ik mag mee met ze naar een huisje in Zeeland. Heerlijk. Geen eigen huis te poetsen. Gezelligheid om mij heen. Nu al zin in. Weer of geen weer. Het gezellig samenzijn is al fijn. Ik moet nu al lachen. Want dat doen we dan. En muziek luisteren. Liedjes van vroeger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s