TooGoodToGo.

Ik kijk elke dag om 19:00 naar deze app. Onder andere bij de Lidl. Dan zegt hij; niks te halen….. En meestal rond 19:18 zegt hij dat het laatste pakket is vergeven. Lekker dan. Hoe?

Laatst had ik een broodbox van Flink. Voor 4,99. Ik kreeg 6 bolletjes wit, 6 bruin, 6 krentenbollen en een donut van Dunkin Donut 🍩. Vond ik matig. Maarrrrr, het waren bolletjes van een bakker. En ach, dan wordt er niks weggegooid.

Gistermorgen zag ik weer een van Flink. Een andere box. Ik had twintig minuten om daar te komen. Gas op de zuigers. Voor 4,99 een mooie box! Op de foto zie je net niet een doos met gemengde noten. Sla etc was nog tot en met vandaag houdbaar. Lekker hoor. Ik had twee maaltijden. Mijn vader genoot van de poke bowl maaltijd. Hij was met familie ergens heen. Hadden ze ook nog vijf luxe appelkoeken. Voor in de avond chipjes. Ik dacht dat ik drie blikken tonijn had, blijkt sardientjes te zijn. Spannend of ik die lust. Tortilla wraps van zwarte mais…. daar kan ik ook wel wat mee. Super blij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s