Eva en nieuwe vriendinnen

Ik hamerde steeds op Eva in; spreek met je nieuwe klasgenoten af. Ze zijn bij ons meer dan welkom. Eva bleef zeggen; dat kan niet mama. De school staat in het midden. Ik woon er links van en zij rechts. Dus dat is niet handig voor ze. Hihi. Eva denkt anders dan ik denk. Ik opperde al vaker dat ze ook bij de stadspoort konden afspreken.

Van de week vroeg Eva, mag ik met klasgenoten naar de stadspoort. Yes! Natuurlijk! Zo gezegd zo gedaan. Daarna kreeg ik een app. Mogen de meiden op mijn kamer een film kijken. Maar natuurlijk. Twee leuke meiden kwamen samen met Eva bij ons thuis. Er werden veel selfies gemaakt met de slang 🐍. Daarna liepen de dames naar boven.

Ik zag in de avond popcorn liggen op de zolder en de eerste verdieping. Ik vroeg aan Eva hoezo popcorn op zolder? De dames wilden alles zien. Ik hoorde ze ook roepen toen ze op de badkamer waren; Eva, jij hebt gewoon een spiegel met een lamp erin. Vet cool. De housewarming is geweest. Ik hoop dat ze vaker gaan afspreken. Altijd welkom hier.

Eva en ik moesten om 16:00 naar een training. Kwamen we de twee dames tegen. Ze wisten de weg terug niet meer naar huis. Haha. Ik heb het uitgelegd en anders konden ze Google map gebruiken, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s