Vissenkom.

Wij zijn dol op onze vissen. Alweer een tijd hebben we er twee aangeschaft. Daan noemt ze Ben en Jerry.

Kwam ik gistermorgen beneden. Mijn oor vernam een ander geluid. Ik keek de keuken in. Huh? Aanrecht en vloer vol water. Aquarium half vol of half leeg. Chips. Stond de pomp op te hoog. Water liep over de rand. Wat een geluk dat de pomp het nog deed. Die moet namelijk onderwater staan. Lucky me.

De aftrekker gepakt. Hahaa, wat een naam voor een wisser. Zo noemen ze deze in BelgiΓ«. Ik vind hem leuk. Een droogzwierder is een droger. Ook zo leuk. Een watersnoodramp was zo verholpen.

Ik had de pomp gisteren schoon gemaakt. Stond iets te hoog in de kom. Maak ik voor het eerst mee. Er komt nu weer een hoop geklater geluid uit. Ik vind het heerlijk. Maar als je moet plassen en dit niet gewend bent, dan kan je je kop koffie hier op het toilet drinken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s