Gewonnen.

Deze staat elke week op Facebook. Iedereen vult dan in wie hij of zij een bos bloemen gunt. Zo ook ik. Maar dit keer zei ik na weer een dag overwerken; ik gun het mezelf πŸ˜…πŸ˜¬. Niet zo sociaal. Maar ach, dat zijn we met z’n allen steeds minder. Dus ik ga met de tijd mee πŸ˜‚.

Kijk nou. Gewonnen. Nog geen tijd gehad deze op te halen. Gisteren tot laat gewerkt. Vandaag van 8:30 tot 20:30. Zondagnacht weer. Maandag de dag van allerlei afspraken. Dinsdag werk tot 17:00. Ik hoop dat ik tijd heb hem op te halen. De voorpret is ook fijn. Dus extra lang genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s