Eva en koken.

Zo leuk. Eva krijgt op de maandag kookles. Ze begon met kaas stengels maken. Heeeeerlijk.

Vorige week leerde ze pannenkoeken maken. Ik vergeet nooit meer toen ik aan een arts vertelde dat mijn dochter pannenkoeken ging bakken voor ons, dat hij zei; mag ik je een tip geven? Doe er zout bij. Dan worden het de lekkerste pannenkoeken. Ik dacht toen; Eva maakt ze volgens recept. Daar gaat zij echt niet van afwijken. Warempel. Er stond een gram zout in het recept. Mijn ouders uitgenodigd. Eva bakte een hele stapel. Daarna smulden wij hiervan. De pannenkoeken waren zooooooo lekker.

Afgelopen maandag leerde ze frietjes bakken. Van piepers. Zelf snijden. Bakken op 150 graden. Uitlekken. Bakken op 170 graden. Eef gaf aan dat ze het snijden eng vond. Een jongen had in zijn hand gesneden. Het was echt een heeeeeeel groot mes mam. Gelukkig heeft mams een β€˜nicer dicer β€˜. Je legt een aardappel op het rooster. Klapt de deksel dicht. Je hebt dan in een keer een hele pieper gesneden. Je kan ook nog kiezen voor een Franse friet of β€˜normale’ frieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s