Mams 75.

Joehoe. Mijn moeder mag vandaag 75 kaarsen uitblazΓ©n. Twee jaar geleden hadden wij dit niet durven te dromen.

2 juni was de datum dat mijn moeder voor een scan ging. In corona tijd. Zij kreeg meteen de uitslag. Foute boel. Dan loop je daarna de tuin in van je ouders. Zij zaten links in de tuin. Mijn broer en zijn gezin rechts. Ik ging maar in het midden zitten. Niemand durfde een omhelzing aan te gaan. Want er was corona. Ik zal dit nooit meer vergeten. Wat een afschuwelijk moment was dat!

Inmiddels genieten wij van alle extra momenten met mijn moeder. En die zijn goed. Ze zijn intenser. Ik ben hier heel dankbaar voor.

Familie uit Engeland is nu overgekomen. Wij gaan de verjaardag van mijn moeder vieren. 75 jaar. Prachtige leeftijd!

Pap, als je dit leest, zeg maar tegen mam dat ik niks geschreven heb. Deze mooie ballonnen zijn vanmiddag een verrassing voor mams. Er zit ook nog een verrassing in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s