Kort bericht.

Afgelopen maandag ging iets mis. In mijn app van school stond dat Eva om 8:30 les had. In haar app stond dat ze om 9:10 les had. Wij waren voor niks op school. Daarna op dinsdag om 9:10 les….. schijnbaar. Not. Moest 8:30 zijn….

Catastrofe.

Kreeg ik gisteren een mail van school. Eva was niet aanwezig geweest in de eerste les. Een flex les van Nederlands. Say what? Stond niet in ons Eduarte. Echt serieus, wat een aanfluiting is deze app. Eva wist zeker dat ze het eerste uur vrij had. Dat zij zich niet ingeschreven had voor deze flex les. Wie ben ik dan? Voorheen klopte mijn app ook niet. Dus ik geloof mijn dochter. En dan krijg ik zo’n nare mail. Pffff.

Maar serieus. Wat is dit voor een k.t app? Kost mijn dochter negatieve punten. En mij extra energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s