Mijn en mijn broers tuin.

Wat heb ik genoten van de moestuin van mijn broer. Bij ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ ook het een en ander geplant. Snack komkommers, gewone komkommers πŸ₯’, snack πŸ…, allerlei kruiden 🌿 en pepertjes 🌢. Geweldig.

De komkommers deden het in het begin super goed. Op een gegeven moment bruine bladeren. Alles verschrompelde. Via Facebook zit ik op een site voor tips voor moestuinen. Geweldig. Ik kwam erachter dat mijn struik in te weinig aarde stond. Meer voeding nodig had. Daar ga ik vanaf nu al aan werken. Alle potten gaan binnenkort leeg. Volgend jaar gaat er verse aarde in. De tomaten gaan in een pot die makkelijk te verplaatsen is. Waarom? Als het meerdere dagen regent komt er rot in. Dan is het einde tomaten. Daarom de pot. Bij veel regen gaan deze onder mijn overkapping.

Zoveel geleerd afgelopen zomer. Ik heb niet veel tuin. Maar ik weet nu al hoe ik een leuke oogst kan krijgen. Nu al zin in volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s