Kort bericht.

Gisteren werkte ik een dag extra. Daan en Eva moesten alleen opstaan en naar school. Mmmmh. Een dingetje. Niet voor Daan, wel voor Eva. Gelukkig mocht ik iets later beginnen.

Kids schoongepoetst , haren in de krul, tassen stonden klaar βœ”οΈ. Ik naar mijn werk.

Toen begon mevrouw weer te appen…. Pfff. Dat is me een verhaal. Jullie weten vast nog van de eerste paar dagen dat Eva moest wennen aan alles op het middelbare. Voor het eerst weer fietsen en gymen na de operatie. Van klas maar klas. Niet een docent die voor de klas staat. Nieuwe leerlingen. Huiswerk. Alles is anders. Wat heeft Eva het moeilijk. Maar ze komt er wel hoor.

Ik zal morgen het app verkeer vertellen tussen haar en haar vader, haar en mij. Eva en opa. Maar wij houden allen vol. Eva mag niet eerder naar huis. Ze moet de schooldagen volhouden. Anders is het hek van de dam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s