Dopper

Ik gaf mijn dochter flesjes water mee van de supermarkt. Op zich prima. Maar die dop… moeilijk te sluiten. Haar tas heeft al onder water gestaan. Niet handig.

Dus ik dacht; ik geef haar een goede fles mee. Een Dopper fles. Ik keek even op de site van bol.com. Say what? Eva wilde een witte fles. Daar vragen zij 29,95 voor.

Ik wist dat de Bruna ze ook verkocht. Nieuwe kleuren. Helaas niet de kleur die Eva leuk vindt. Ik zei tegen de mensen achter de kassa dat ze bij bol..com bijna 30 euro vragen. Ze waren in shock. Had ik misschien niet de thermos beker aangeklikt. Nope. Echt niet. Schijnbaar wel een insulated fles. Ik keek naar de recensies van bol.com. De drank zou lang warm of koud moeten blijven in deze flessen. Helaas na twee uur werkt het al niet meer. En bladderd het verf er snel vanaf…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s