Wat doen jullie met de warmte in huis?

Afgelopen weken was het warm buiten en in het huis. De muren werden warm. Ik moet zeggen; wij hebben een verrijdbare airco te leen via mijn ouders. Maar niet aan hoeven te zetten. De warmte was ok. Waarschijnlijk door een niet te hoge lucht vochtigheid.

Maar voor nu. Overdag zit ik lekker met een boek in de tuin. De deuren open. Door de nachten die koel zijn slaap ik heerlijk.

Maarrrr, die energie prijzen. Moet ik nu misschien de deuren dicht houden? Dan blijft het door de zon overdag wat warmer. Ik kan in een t-shirt in huis rond lopen. Dat scheelt mij straks weer in de stook kosten.

Hoe pakken jullie dit aan? Maak je je niet druk of denk je vooruit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s