Een gillende keukenmeid.

Twee jaar geleden hoorde ik gegil in de tuin. Dat is gek. Waar kwam dat nou vandaan? Zag ik een kikker die onder de poten van onze kat lag. Uiteindelijk was de kat bang voor de kikker en liet deze los.

Ik las zaterdag een boek in de tuin. Vluchten voor de herrie in huis. Hoor ik weer dat gegil. Zie ik een hele grote aparte lelijke kikker 🐸. Met onze kat Dolf. Ik riep Daan. Hij kwam. Ik legde Dolf op de kikker. Die begon meteen te gillen. Daan lag in een deuk. Daarna pakten wij een takje om op de kikker te porren. Wij wilden het gegil uitlokken. Er gebeurde niks. Schijnbaar is de kikker niet bang voor een tak maar wel voor een kat. Ik gooide nog wat water over hem heen. De kikker genoot. Bleef lekker zitten. De kat droop af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s