Test jij je nog op corona?

Veel mensen testen zich niet meer op corona. Als ik postief test dan moet ik gewoon komen werken. Tenzij ik natuurlijk heel erg ziek ben. Ik neem aan dat ik dan niet bij een doodzieke patiΓ«nt komt te staan. Sowieso moet ik dan apart lunchen zodat ik mijn collega’s niet aansteek.

Afgelopen zondag kwamen wij terug van vakantie. Maandagmorgen ging ik boodschappen doen en ik wilde daarna de was weg gaan werken. Eerst even zitten. Huh, ik moest spugen. Kreeg hoofdpijn en koorts. Oh oh. Test gedaan. Negatief. De kinderen konden niet naar mij kijken, bang dat ik moest spugen, haha. Mijzelf boven opgesloten. Spugen hoort niet bij corona. Ik gooide het op soort van stress uiting. De vakantie was fantastisch. Maar eerst pa corona. Huisje verzetten. Hadden ze twee verschillende. Kunnen ze dat wel aan? Op de terugweg naar Ede gingen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ over de Afsluitdijk. Daar waren ze nooit eerder geweest. Leuk om te zien wat ze ooit geleerd hadden. In het midden een uitkijkpost. Helaas. Ze waren met de weg bezig. Niks te zien of te eten. En het allerergste, Eva begon ineens paniekerig te doen. Ze moest nu plassen. Bijzonder voor een meisje die maar twee keer per dag plast (heeft ze van haar moeder en oma). Wij naar de Mac. Ze zat 10 minuten op het toilet. Verder rijden. Mam, ik moet nu naar de wc. Aha, er ging een lichtje bij mij branden. Vaak naar de 🚾, lang zitten en het brande. Lekker dan. En dan rijden we ook nog om. Ik zat niet lekker. Op een gegeven moment wilde ik via de A50 naar de A12. Zegt mevrouw Google map, ga naar de A30/A1. En ik deed het. Kut. Een kwartier reistijd πŸ•° erbij. Maar ja. Thuiskomst was ook bijzonder. De kat had de hele woonkamer onder gepiest en gepoept. Geen idee waarom. Heeft ze nog nooooooooit gedaan. Dus snap je dat ik dacht; maandag spugen en hoofdpijn, dat is van de spanning die eruit komt?

Dinsdag verhoging (denk ik, ik voelde mij minder ziek), hoofdpijn en oorpijn. Paracetamol erin. Test gedaan. Negatief. Gaan met die banaan. Alle was gedaan. Huisje schoon. Top!

Dinsdag op woensdag nacht kreeg ik zo’n zeehonden hoest. Heeee, dat is gek. Dat hadden mijn nicht en pa ook en toen ze positief op corona testen. Woensdagmorgen getest. Jawel. Corona. Lekker dan. Ik voel mij totaal niet ziek. Gisteren heb ik waarschijnlijk heel veel mensen ziek gemaakt. Ik ben overal geweest. Wat een gezeik.

En hoe ik eraan gekomen ben? Wij zijn niet uit eten geweest. Kaartje voor de boot πŸ›₯ ging via de kaart/WiFi en de mevrouw zat in een glazen hok. Supermarkt alleen de scan gebruikt. De Mac vanuit de auto of bij zo’n pilaar. Nergens was het druk. Ook niet op de boot. Daar zaten wij alleen in een hoek.

Anyway. Maandag toen ik ziek was lag ik boven. Gisteren totaal niet ziek. Overal geweest. Kids zijn huismussen. Als ze willen zwemmen prima. Ik zit ergens achterin de tuin in een hoekje. Muurtje naast mij. Komt goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s