Ik ben een feeder.

Wat is een feeder? Iemand die zijn partner volstopt met eten. Lekker dik laten worden. Dan wordt die persoon afhankelijk van ze. Dat ben ik dus. Bij mijn kinderen lukt het niet. Maar ik heb nu Gerrit.

Ik ben trots op mijn mini moestuin. Als ik dan elke avond allemaal slakken zie rondkruipen word ik gek. Dag komkommers, bloemen etc. Dus ik vang die slakken. Ik gooi ze over mijn schutting. Dan ga je ervan uit dat ze dood zijn. Maar elke keer als ik keek waren ze allemaal weg. Hoe dan? Zijn ze zo sterk? Het mysterie is opgelost. De kinderen hebben Gerrit ontdekt πŸ¦”. Die eet dus al mijn slakken op. En hij groeit er goed op. Hij is mega groot.

Hoor je Daan zeggen, de liefste eikel, uh, egel. Haha.

Lekker smakken.

Inmiddels is Gerrit hier kind aan huis. Wij hebben wat kattenbrokjes en water voor hem liggen. Wat een geslurp en gesmak in de avond. Fantastisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s