Hittegolf.

Natuurlijk. Er is weer een hittegolf. Paniek zaaierij. Een paar jaar geleden hadden wij ook een hele warme zomer. Ach, en wat een geluk voor mij, dit jaar weer. Als je afhankelijk bent van het Nederlandse weer dan ben je blij met de zon. In noord holland is het dan goed vertoeven mocht je de hitte echt niet trekken. Ik heb een tuin die weinig water nodig heeft. En douchen? Wij hebben een zwembad met chloor. Dus elke dag douchen? Niet nodig.

Tot nu toe valt de hitte ons erg mee. Heel erg mee. Gisteravond en vannacht was er een straffe wind.

Kijk de jongens liggen. Schoon gedouched en Daan onder een deken. πŸ˜‚.

Ikzelf zat onder de overkapping. Windje erbij. Op en top genieten. Nog geen last van muggen. Ik stak wierook stokjes in de grond.

De meiden gingen koekjes bakken. Ben ik eigenlijk met deze hitte niet voor. Wij koken nu niet binnen. Maar wel in de schuur. Met een slowcooker, frituurpan, en mini oven. Of onder de overkapping, gourmetten of mini pizza πŸ• bereiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s