Daaaaaag moestuin.

Vorige week was ik een middag alleen bezig in de moestuin. Al dat onkruid weg gehaald. Die slurpen het water op waar ik moeite voor moet doen om te halen. Zonde. Ik ging als een malle tekeer. Hahaa. Weer een rood hoofd. Nu flessen water meegenomen voor mijzelf.

Hier wordt je toch vrolijk van? Al die kleuren en vormen courgettes. Fantastisch. Op een gegeven moment kwamen er mensen langs met een hoofddoek. Sorry, ik weet niet welk land. Zij gaan vaak met familie in de tuin zitten, werken en eten. Zo gezellig. Ik hoorde hun muziek door de speakers galmen. Haha. Ik hou daarvan.

Geen onkruid meer tussen de bietjes.
Ongelooflijk veel soorten sier kalebassen. Na een paar dagen zie je er nog meer. Ze groeien zo hard.

Ik sprak twee mannen. Ik noem ze buurman en buurman. Een heeft net zo’n stem als buurman. Ze lijken er ook echt op. Lang en dun en wat korter en breder. Ik stel veel vragen aan ze. De piepers πŸ₯” mogen geoogst worden zeggen ze. De uien πŸ§… hun loof hangt. Dus die zijn uitgegroeid. Zij hoeven geen water meer te hebben. Tomaten πŸ… planten? Beginnen zij niet meer aan. Gedoemd om te mislukken. Ok dan. Zeker bij veel regen. Een tomaten plant hoort onder een afdak of in een kas.

Hier wordt je toch vrolijk van? Ik geef af en toe wat aan mijn over buurvrouw. Ik krijg nu brood van haar van bakker Bart. Haar dochter werkt daar. Net als vroeger. Ruilhandel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s