Een dag strand.

Gisteren gingen wij naar het strand. Heel Nederland zweette peentjes. Een stap buiten de deur en je was meteen doorweekt van het zweet. Behalve bij ons. Wat hadden wij het fris. Het was echt super koud ⛅️, er stond een enorme harde wind πŸ’¨. Jassen aan en toch nog kippen vel.

Ooit eerder dit mee gemaakt. Ik ben niet zo van naar het strand rijden. Ooit een keer eerder gedaan. Toen ook hetzelfde. In Ede city zon en aan het strand bewolkt/onweer β›ˆ. Dus doei strand. Klaar mee. De volgende keer ga ik met mooi weer lekker in onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tuin vertoeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s