Heideweek.

Voor de oorlog was ik heide koningin. Calluna de 47ste. Toen vond ik dat oud klinken. Nu zou ik die leeftijd wel willen hebben.

Afgelopen twee jaar waren er niet echt feesten in de heideweek. Corona. Dit jaar is er weer een ouderwetse week (iets langer) vol leuke optredens. Eenmaal een paars hart πŸ’œ, altijd een paars hart πŸ’œ. Ik ga kijken waar ik mijn gezicht laat zien.

De nieuwe vlag heb ik aangeschaft. Te koop bij Cultura en Moeke (vroeger het oude politie buro). Deze laatste is de residance van de hoogheden. In mijn tijd was dat Buitenzorg. Tussen de middag aten wij daar als de tijd het toe liet. Even met de benen omhoog. Naar niemand te hoeven zwaaien. Kaak spieren ontspannen, niet te hoeven lachen. Een boer na het eten kunnen laten. Ik was toen al voor de/het boeren. Fijne herinneringen aan.

Maarrrrr, die vlag. Ik heb aan het bestuur gevraagd wanneer deze opgehangen mocht worden. Met de heideweek? Nee hoor. Nu. Ok. Gezellig. Hij hangt. Vrolijke kleuren. Daar wordt je toch blij van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s