Onze lichtjes tuin.

Wij leven graag buiten. Voorheen had ik waxine lichtjes aan zoals in de potten hierboven. Nog steeds. Alleen heb ik nu voor een paar euro andere kaarsjes. Die branden πŸ”₯ heel veel langer. 15 uur per stuk. 🀫 Action. Hier komen wij de zomer wel mee door en langer.

Ons onverwachte nieuwe chill hoek heeft ook verlichting. Leuke lampjes. Dit hoekje…. echt zo perfect om te chillen. Altijd schaduw en wind. Alleen na het avond eten totdat de zon ondergaat zon. Perfect. Dan is deze β˜€οΈ niet op z’n sterkst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s