Kadootjes van onze Dolf.

Elke ochtend als Dolf de nacht buiten is geweest, kijk ik als eerste op de deurmat buiten. Ik probeer haar s’nachts binnen te houden. Maar soms als het warm is en de deuren staan open, mislukt dit weleens.

Toen het laatst zo warm was vielen de mussen soort van letterlijk van het dak. Waarschijnlijk waren ze heel traag. Die dag, grrrr, vind Dolf twee koolmeesjes. Zo erg! Ik had haar binnen moeten opsluiten. Op een gegeven moment wilde ik net weggaan. Hoorde ik een speciale mauw bij de achterdeur. Kijken. Chips. Ze had een vogel in haar bek. Waarschijnlijk wilde ze deze met mij delen. Neeeee, niet weer. Ik hield de deur πŸšͺ dicht. Eerder al twee vogels in huis gehad. Een mus bij Eva en bij mij een roodborstje. Ze vlogen toen rond in huis. Dat wil je niet. En ik zag dat deze vogel als dood was.

Ik heb al een keer een bladerdeeg hap gevonden op de mat. Libelle. Nu was het soort van piepschuim. Sommige plastic smaakt voor de kat naar vis.

Van de week heb ik gekeken naar een kattenbel. Want die gaat Dolf krijgen. Ik zag meerder soorten sluitingen. Ik weet niet welke het beste is. Een klik systeem of een soort van gesp systeem. Daarbij hadden ze duizend soorten kleuren. Eva mag beslissen. Dolf wordt ws helemaal gek. Dit is ze niet gewend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s