Klassenmoeder.

Dat was ik. Een jaar had ik twee klassen πŸ˜…. Ook een keer met iemand die dacht, geen idee wat ik moet doen. Dan moest ik het voortouw nemen. Maar ook een jaar dat ik er amper tussenkwam. Ik vond het altijd erg leuk om te doen. Er zaten voordelen aan. Met uitjes mocht ik, als ik kon mee. Geen idee of mijn kinderen dit als traumatisch hebben ervaren πŸ˜†.

De musical van groep acht. Ik deed samen met een andere moeder de dans. Met weer twee andere dames de kleding. Ik zat ook in het decor groepje. Lekker schilderen. Op de laatste schooldag (groep 8 was al vrij), de dag na de musical, hebben de juf en ik alles van het decor etc opgeruimd. Dat was het dan. Ik genoot van elke minuut. Komt nooit meer terug. Nemen ze me niet meer af. Ik kreeg een presentje 🎁 omdat ik klassenmoeder was. En ook een voor de hulp bij de musical, sokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s