Huishouden nummer 2 en 3.

Huis 🏑 nummer twee waar ik te vinden was, stond in Soest. Van een vriendin van mij. Haar vorige twee katten waren dood gereden. Haar huis staat aan een wat drukkere weg. Voordat het donker wordt moeten de katten πŸˆβ€β¬› altijd binnen zijn. Dat was dus mijn taak. Ook daar hadden de planten in de tuin πŸͺ΄ dorst. Die gaf ik water πŸ’¦.

Je ziet hier niet het terras met bloempotten. Wat werd ik dinsdagochtend prettig wakker. Het regende heel hard.

Ik sliep daar ook af en toe. Gezelligheid voor de katten. Wat een lieverds. Lizzy 🐈 en Boef πŸˆβ€β¬›. Als ik sliep lagen ze in mandjes voor de slaapkamer deur πŸšͺ.

Lizzy is groter dan het mandje.
Boef. Die was moeilijk binnen te krijgen in de avond.

Huishouden nummer drie was de opvolger van twee. Twee dagen dubbel gehad. Deze was een makkie. In de straat. Onze Snoopy. Die verzorgden Eva en ik vorig jaar samen. Een lieverd die zo hard spint…. niet normaal zo luid. De tuin daar was te overzien. Prima te doen. Helaas ook muizen 🐁 gevonden. Foei, Snoopy.

Ik zie mijn mobiel en mijn hoofd op de foto πŸ˜†.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s