Nutri score.

Ken je die al? De nutri score. Staat op steeds meer producten.

Wij worden met z’n allen steeds meer voor de gek gehouden. Maakte de regering ons lekker met het bericht dat ze β€˜korting’ gingen geven….. daarvoor gingen de prijzen zo omhoog dat wij alsnog meer betalen dan voor de mazzel van onze regering.

Zo ook de nutri score. Deze gaat per product van A naar E. A is een topper, E de slechtste keuze. Per product bedoel ik dus, ik neem een voorbeeld. Mayonaise. In de categorie mayonaise heb je een A tot en met een E label. De A zou het gezondst moeten zijn volgens de nutri score. Maar….. mayonaise is toch helemaal niet gezond? Dat dus!!! Ik weet zeker dat er mensen zijn die een A score mayonaise kopen en denken dat ze goed bezig zijn.

Iemand moet die scores uitdelen. Welke maffia πŸ˜… praktijk zal hier weer achter zitten? Unilever?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s