Mijn nieuwe keukenkast.

Ik ben niet aan het uitbouwen geweest of verbouwen. Maar zoals ik al eerder melde is mijn oven kapot. Alle bedrading door mijn vader bekeken. Meer kunnen we niet doen. Nog steeds als ik de oven aanzet gaan na vijf minuten alle stoppen eruit. Dat kan niet goed zijn. Ik kan een monteur laten komen voor 150 of was het nou 200 euro? Daar zit alles bij in. Voorrij kosten en de onderdelen. Maarrrrr, als de oven niet gemaakt kan worden ben je alles kwijt. Tja. Ik durf de gok niet aan te gaan. Maar een nieuwe oven vind ik te duur. De boel buiten net laten schilderen.

Toen kwam iemand met dit oventje. Geweldig. Een pizza, koekjes bakken, brood bakken….. Perfect. Alles is lekker krokant. Deze kost rond de veertig euro. Prima tijdelijke oplossing. En de ruimte van de oven? Deur open en spullen erin.

Nog een voordeel. Je hoeft hem niet voor te verwarmen. Stekker erin en aan. Er zit geen thermostaat op. Maar zet je normaal je oven op een hoge temperatuur? Dan laat je het in de Domo gewoon wat langer zitten. Tot nu toe is alles nog gelukt.

Nog een voordeel van zo’n handzame oven; met die hitte had ik hem buiten aan. Scheelt weer warmte in huis. Zou het daarom zo warm geweest zijn buiten? πŸ˜‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s