Eva en een luchtje.

Voor haar slagen van groep 8/behalen van de lagere school, kreeg Eva op de musical avond een bon van haar vader en mij. Eerst dacht ik aan Roblox. Maar eigenlijk ook weer zonde. Eva geeft steeds meer om make up. Hoe leuk is het dan om een bon te geven van een ici Paris of Douglas? Ik koos voor de eerste. Van opa en oma kreeg Eva op de avond zelf 20 euro. Wauw. Mooi bedrag om een luchtje te kopen.

Eva en ik gingen googelen. Ze kwam op een luchtje uit van Billy Eilish. Wij naar de de ici Paris. Oeps. Daar niet te koop. Zegt een lieve verkoopster; ik kijk even voor je. Ach, te koop bij de Douglas. Najaa, wat aardig. Voor mijn gevoel toch de concurrent. Ik zei nog tegen haar; wij hebben een bon van hier. Wij komen zeker terug. Super bedankt voor je fijne advies.

Eef en ik naar de Douglas. Daar stond het luchtje. Oei, ik schrok. Stonk. Ik zag Eva ook schrikken. Nooit eerder had ik zo’n naar gevoel bij een luchtje. Eef keek maar naar het flesje. Zo op verheugd. Ik zei; adem in, adem uit. Soms duurt het even voor een luchtje aan je lichaam gewend is. En jawel. De geur werd beter. Zeker niet mijn favoriete maar echt wel lekker. Gekocht.

Eva is zo blij. Het tasje, het doosje, alles moet bewaard worden. Prima! Zo leuk. Kleine meisjes worden groot πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s