Onze tuin.

Sorry voor de spam.

Wat hebben wij een fijne tuin. Ik zit nu al weken buiten. Niet te heet. Niet te koud. Als het koud is zet ik de gaskachel op standje laag. Dan zitten wij onder de overkapping te genieten van het buiten leven. Screens naar beneden.

Deze bak. Vol met kruiden. Wij drinken munt water en munt thee. Komkommers worden dagelijks geplukt. Van een snack komkommer πŸ₯’ tot aan de 20cm en grote komkommers. Salie en rozemarijn worden in de pasta verwerkt. Bieslook in de boter. Heerlijk op brood.

Voor het eerst sinds jaren heb ik veel planten. Eenjarigen. Ik ga niet op vakantie naar het buitenland. Dus wij halen het zonnetje hier in huis.

Gisteren heb ik de hangmat buiten gezet. In de tuin. Niet meer onder de overkapping. Daan en vriend liggen hier graag in.

Vanaf vandaag krijgen wij een paar hete dagen. Heeeeeerlijk. Helaas vandaag een programma. Om 11:00 moet Eva bij de orthodontist zijn. Een bracket wordt verwijderd. Om 13:00 naar de tandarts. Daar wordt een kies van haar gesealed. Mag wat kosten. Dag daarna weer naar de ortho. Donderdag ziekenhuis en fysiotherapie. Tussen de bedrijven door genieten wij van onze tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s