Vissen.

Daan en een vriendje gingen vorige week vissen. Die jongen had een hele uitrusting. Eerst gingen ze bij de vijver bij ons om de hoek. De ijsco 🍦 boer kwam langs ons huis. Dus ik dacht, ik koop een ijsje voor ze. Waar ben je Daan? Loop naar mij toe. Kom ik naar jou. Ok mam. Ik ben bij de vijver naast de school. No way? Dan is het ijsje gesmolten man, dat wist ik niet. Dus ik hakken billen richting school. Meneer was mij niet tegemoet gelopen. Pffff. Ze hadden net een vis te pakken. Het ijsje konden ze zo naar binnen slurpen. Alleen even bijten op de disco dip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s