Vraag.

Ik had/heb twee struiken van een bamboe plant. Deze leken er slecht aan toe te zijn. Ik zette ze toen in een vuilniszak achter de bank. Warempel. Ze fleurden helemaal op. Dus ik wil ze graag bewaren.

Ik zoek mij suf naar donkergrijze potten. Of zwart of wit. Het liefst vierkant. Van 50 bij 50cm zou ideaal zijn. Dan hebben de wortels nog even de ruimte. Iemand een idee waar ik deze kan kopen? Ik hou van niet te duur. Maar ik ben laat. Veel te laat. De action en bouwmarkten hebben ze niet meer.

Gelukt. Bedankt voor de tip. Het is de kwantum geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s