Too good to go app.

Ik hoor verschillende verhalen over de Too good to go app. Een app die tegen voedselverspilling is. Ik ben voor. Maar deze app… vaak gaat het goed. Soms ook mega fout.

Bovenstaand pakket kreeg ik op een zaterdag. Lucky me. Dit kwam van een supermarkt die op de zondag gesloten was. In mijn ogen gunstig. Daardoor zou ik dingen krijgen met de datum van die dag en daarna. Ik had garnalen 🦐 met de datum van die dag. Gerookte zalm van de dag daarna. Perfect. Twee dagen eten.

Voor het eerst had ik een pakket te pakken van de appie. Naderhand kreeg ik veel negatieve reactie via de Facebook pagina. Schijnbaar hadden mensen bij deze supermarkt alleen maar bagger gekregen.

Wat een geluk had ik dan. Ik kreeg veel. En ik kon veel gebruiken,

Dit was mijn gerookte zalm burger. Super lekker.

Pasta saus. Gemaakt dankzij deze app. Altijd lekker om een voorraad in de vriezer te hebben. De saus is gemaakt van prei en een Italiaanse rauwkost pakket. Allemaal van de too good to go app. Ik had als lunch ook nog een mini rauwkost salade. En als diner spinazie opgebakken. Daar deed ikzelf een uitje bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s