De mooiste chill tuin.

De een heeft een hele grote tuin. Zo ook mijn ouders en broer. Ik heb misschien de helft. Maar pfew. Die helft. Voor mij meer dan genoeg om te onderhouden. Dit jaar heb ik veel snack komkommers πŸ₯’ , tomaten πŸ…, pepertjes 🌢 , peultjes en heel veel kruiden geplant.

Weer of geen weer. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ genieten elke dag van onze tuin. Bij regen hebben wij een overkapping en een ander zit hoekje. Bij zonnig weer zitten wij ook onder de overkapping. Daar staat nl nooit de zon op. Met een ventilator is het daar heerlijk vertoeven zonder vliegen. Ook achterin de tuin staat de parasol op als de zon schijnt. Heerlijk vertoeven bij zo’n 20 tot 30 graden. Mocht het te heet worden? Dan springen wij via een salto in het zwembad.

Men zegt dat het volgende week eind 30 graden gaat worden. We gaan het zien. Mocht dit zo zijn, de kinderen en ik zijn vrij en samen. Lekker vaak het zwembad in. Mocht het ons te heet onder de voeten worden πŸ˜†, dan gaan wij binnen zitten. Ik heb een verrijdbare airco van mijn ouders te leen. Vreet deze veel stroom? Prima. Ik heb mijn energie en gas gebeuren vast staan. Tot volgend jaar november.

De jongens aten marshmallows.
De dames speelden de hele avond Uno. Muziekje erbij via de iPad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s