ReΓΌnie groep 8.

Dit was het kado voor de juffen namens Eva. Met extra letters. Elke zin of woord kan hierop gezet worden.

Dinsdag was de musical van groep 8. Daarna het eindfeest. Wat een gehuil. Echt zo bizar. Ze bleven erin. Kinderen, ouders en juffen. Zo ook Eva. S’middags zei ze nog; mmmh, ik weet niet of ik ga huilen. Ik zag toen al aan haar gezicht dat dit ging gebeuren. En jawel. Op een gegeven moment ging de kraan open. En deze bleef open.

Ik was van het decor afbreken. Gelukkig kon Eva om 21:50 met een vriendin en haar ouders meerijden. Toen ik klaar was met het decor ging ik naar huis. Het was donker beneden. Ik vroeg aan Daan waar Eva was. Boven zei hij. Ik keek nog eens goed. Mevrouw zat gewoon beneden op de bank. Stil te huilen. Ik ging bij haar zitten. Knuffelen. Heeee, natte haren? Ja mam, ik wilde zo graag douchen. Ik vroeg nog of het mocht maar je reageerde niet. Oh, na 22:00 gaat mijn app gebeuren op stil. Sorry.

Snel allen naar bed. Eva sliep bij mij. Een emmer naast het bed. De laatste tijd spuugt ze zoveel. Ik wil dit het liefst in een emmer hebben. Ze sliep snel. Mijn wekker stond om 7:45. Ik zou namelijk om 8:30 op school zijn om samen met de juf het laatste decor spul op te ruimen. Ik werd om 7:00 wakker. Zie ik mevrouw met een brede glimlach. Ze was wakker. Of ze op de iPad mocht? Say what? Natuurlijk niet. Ogen dicht. Of de kat πŸˆβ€β¬› naar binnen mocht. Ok dan. Foute boel. Dolf ging op mijn hoofd zitten. Eva ging met haar spelen. Zucht. Dan maar eruit.

De juf en ik hebben samen alles opgeruimd. Was gezellig. Graag gedaan. Eva kwam nog even kijken bij ons.

Om 13:00 had Eva afgesproken met ex groep 8 kinderen op het schoolplein. Iets later kreeg ik een app. Of ze ze mee naar ons huis kon nemen. Jazeker. Op de bank buiten. Je mag meenemen wat op de bank past πŸ™ƒ. Nou ja, wat in de tuin past. Daar kwamen ze. Met allemaal fietsen. Wat was het gezellig. Heerlijk om de verhalen te horen over de avond van de dag daarvoor. Wat een gejank, wat een drama, hahaaa. Volgens mij deed iedereen hier aan mee. Ik legde wat snoep en chips neer. Oei, ze bleven eten. Snoep weg gehaald. Komkommers πŸ₯’ drie stuks neergezet. Een emmer snoep tomaatjes πŸ…. Gelukkig hebben de super markten weer een voorraad. Frambozen uit de tuin. Een fles water met ijs klonten. Alles ging op. Ik zat achter mijn screen. Alles kon ik horen. Zo ontzettend leuk. Een jongen vroeg of ik een supermarkt in huis had, hahahaa. Ik had een week voorraad jongen. Die is nu in een dag op. Maar geen probleem hoor. Lekker genieten.

Ook dit paste nog op de bank πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s