Onze slang.

Ik kocht een slang. Nee, niet weer een Anton 🐍. Dit keer een neppert. Ik ging ervan uit dat deze minder werk, onderhoud zou zijn. Alhoewel onze 🐍 echt heel makkelijk is. Niks te klagen. Echt een lieverd.

Oh dear. Tijdens een storm viel meneer om. De kop eraf. Het is me wat. Zo jammer. Hij kon de kliko in. Het was een ding van een paar euro. Maar oh zo leuk. Plan de campagne. Ik vroeg mijn vader of hij deze kon lijmen. Dat werd gedaan. Door de lijm vervaagde de verf. Mijn ouders namen toen stiften om het weg te werken. Lukte niet echt. Je zag de breuk. Op zich geen probleem.

Toen zei mijn moeder; ik kan een sjaal 🧣 haken. Yes! Super idee. Ik hou ervan. Weer een herinnering van mijn haak kunsten van mijn moeder. Zij kwam met een mini sjaal. Eva mocht zeggen of er franjes aan moesten komen. Het eind resultaat is suuuuuuper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s