Weer ziek.

Gisteren kreeg ik een bericht van Eva haar vader. Hij wist dat wij de dag daarvoor macaroni hadden gegeten. Huh, hoe dan? S’nachts om 3:00 had Eva overgegeven. Weer. Een week geleden ook al. Tot drie keer toe.

Ze is moe, op. Haar lichaam is nog aan het herstellen van de operatie. Afgelopen woensdag zou ze tot 11:30 les hebben. Ze bleef met de rest van de klas tot 12:00. Dit omdat een vriendinnetje mee naar ons huis zou gaan. Deze dames zouden samen naar hun nieuwe middelbare school gaan. Kennis maken met de nieuwe klas en mentor. Eva begon te huilen toen ik zei; je gaat een half uur langer naar school. Iets met een autist….. mijn fout. Ik had dit eerder moeten melden zodat het kon landen.

Maar ja, 12:00 uit school. Geluncht. Van 14:00 tot 16:00 hadden de dames de kennismaking op hun nieuwe school. Daarna meteen door naar een cursus van basis tot brug. Dit is een cursus voor kinderen met autisme. Dan worden ze klaargestoomd voor de middelbare school. De brugklas. Super goed. Maar mevrouw had dus een β€˜schooldag’ van 8:30 tot 17:00. De dag daarna kwam ze moeilijk uit bed. En de avond daarna begon ze dus te spugen. Ze is Opperdepop.

Ik hoop zo dat de dag van de musical goed gaat verlopen. Dit is namelijk een lange dag. Oefenen, eten met docenten, de musical en dan een feestavond…..

We gaan het zien. Gelukkig mag ze daarna instorten. Ik ben vrij. Ze kan dan lekker veel slapen en uitrusten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s