Eva en zwemmen.

Eva mag de eerste zes tot negen maanden na de operatie niet zwemmen πŸŠπŸΌβ€β™€οΈ of fietsten 🚲. Afgelopen vrijdag ging groep 8 naar de Peppel op de fiets om daarna te gaan zwemmen. Eef was bij haar vader. Hij wilde haar wel brengen en halen.

Op een gegeven moment liepen Eva en ik naar huis een paar dagen voordat ze zou gaan zwemmen. Ze vroeg; mag ik van de water πŸ’§ glijbaan πŸ›? Nou, lijkt mij niet zo handig. Oh je, zei ik ineens. Je mag nog helemaal niet zwemmen. Ow, zei Eef. Dan ga ik maar niet van de glijbaan. Ik checkte nog even de app van het ziekenhuis. De reden dat je niet mag zwemmen en fietsen 🚴 is omdat je meer kans hebt om te vallen. Dat was zeker waar met het schoolkamp. Meerdere val partijen waren daar tijdens het fietsen 🚴. Wat het zwemmen betreft, Eva hebben wij laten zwemmen. Ze mocht niet rennen en van de glijbaan. Als je dan nl uitglijd…. Sommige kinderen bleven langer in het zwembad. Zo ook Eef. Ik had voor nood wat geld in haar tas πŸ’Ό gedaan voor bijvoorbeeld een kluis of …..

Ik was aan het werk. Ik keek op mijn app. Oh, Eva is van de glijbaan geweest. Eva heeft frieten 🍟 gegeten? Whahaa, alles wat niet afgesproken was deed ze. Ach, gelukkig was ik er niet bij. Los laten. Ze hebben vast samen veel lol gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s