Einde Takis.

Takis chips. Het meest ongezonde chips die je je maar kan voorstellen denk ik. De ene soort is blauw. Gezonde blauwe kleurstof in chips bestaat niet. Dan heb je nog de rode versie. Pittige 🌢 chips. Een hype vanuit Amerika. H

Een af en toe kreeg Daan een zak. Op een gegeven moment had de Jamin ze niet meer. Ik vroeg wanneer ze weer kwamen. Niet! πŸ‘ŽπŸ». De reden is eigenlijk wel goed. Europa wil de chips niet importeren ivm teveel rommel wat erin zit. In Amerika mag iedereen het nog wel eten. Nu hoorde ik laatst van iemand dat in Amerika veel rommel gegeten mag worden. De regels zijn daar anders. Geen idee of dit waar is. Ik dacht dat ze juist streng waren, al die rechtszaken etc omdat men iets eet at of rookte waardoor ze ziek werden.

Maar ja, op een gegeven moment zag ik bij de Turkse winkel deze chips. Toch maar een gekocht. Daan kreeg deze op zijn verjaardag. Het beste kado ooit mam. Ik zei nog, geniet er maar van. Misschien de laatste keer ooit. Of je moet naar Amerika gaan πŸ˜‚. Mag ik nu een hapje? Uh, in de ochtend? Ach ja, je bent jarig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s